ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак балотуватиметься до Верховної Ради

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак балотуватиметься до Верховної ради України від Всеукраїнського об’єднання партії „Батьківщина”. Як повідомив сьогодні на прес-конференції голова ЛОО партії „Батьківщина” Іван Денькович, про включення Сендака в уже сформовані списки партії ще вестимуться переговори з лідером партії Юлією Тимошенко, яка перебуватиме у Львові третього грудня.

За словами Івана Деньковича, учора на обласному бюро партії „Батьківщина” було розглянуто заяву Михайла Сендака про його бажання поповнити її лави. „Заяву оцінили позитивно. І відучора Сендак став членом партії. Маю надію, що він себе проявить як добрий політик і підніме наш авторитет”.

Сьогодні львівські журналісти також стали свідками офіційного вручення партійного квитка пану Сендаку.

На запитання, чому він зупинив свій вибір саме на „Батьківщині”, Сендак заявив, що насамперед довіряє її лідеру – Юлії Тимошенко. „Партія має свою чітку програму, і я вирішив йти з тими людьми, яким довіряю”, – сказав він.

Михайло Сендак також запевнив журналістів, що є доволі самодостатньою людиною, і гордиться тим, що за усю свою політичну кар’єру ніколи не перебігав і не змінював своєї позиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *