ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник вважає звинувачення Шкіля щодо вибіркової газифікації безпідставними

|

Голова Львівської облдержадміністрації Перо Олійник дав відповідь на депутатське звернення народного депутата України Андрія Шкіля щодо проблем газифікації населених пунктів Мостиського, Самбірського та Городоцького районів Львівської області – повідомила прес-служба ЛОДА.

Усвоїй відповіді Петро Олійник пояснив, що вирішення проблем газифікації населених пунктів Львівщини залежить від державного бюджету. „Станом на 20 листопада із 20,9 мільйона гривень запланованого обсягу фінансування надійшло лише 4,8 мільйоні, що становить 22,9% від загальної суми” – повідомив П.Олійник.

„Враховуючи наведене, особливо з урахуванням політичної ситуації в Україні та напередодні майбутніх парламентських виборів, вважаємо Ваші звинувачення у навмисному зриві плану газифікації в тих районах, народним депутатом України від яких є член фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді, як і спроби знайти політичне підґрунтя в діях облдержадміністрації, безпідставними” – йдеться у відповіді Олійника.

У своїй відповіді Петро Олійник також зазначив, що керівництво області було б дуже вдячне Андрієві Шкілю за сприяння у виділенні з Державного бюджету коштів, передбачених на фінансування будівництва газопроводів-відводів та газифікації населених пунктів Львівщини.

Нагадаємо, 12 листопада на адресу голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника надійшло звернення народного депутата України Андрія Шкіля. У зверненні народний депутат дійшов висновку, що Львівська облдержадміністрація навмисно зриває план газифікації у тих районах, народним депутатом України від яких є член фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді.

„Вважаю, що такий стан справ є неприпустимий, адже мешканці Мостиського, Самбірського та Городоцького районів не повинні бути заручниками політичної ситуації в Україні та майбутніх парламентських виборів. Зважаючи на вище викладене, прошу вжити термінових заходів з метою виправлення даної ситуації” – зазаначено у зверненні А.Шкіля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *