ОСТАННІ НОВИНИ

Засніжені автошляхи Львівщини очищатимуть закарпатською технікою

|

Львівська область уклала угоду із Службою автомобільних доріг Закарпатської області про утримання у належному стані під час зимового періоду перевалів, що сполучають Львівщину і Закарпаття. Як повідомив перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник, у львівського облавтодору на сьогодні не достатньо техніки, щоб забезпечити нормальне очищення засніжених автошляхів.

На сьогодні підприємства „Львівоблавтодор” розпоряджаються 10-ма снігорозчищувачами, 60-ма бульдозерами, 72-ма піскорозкидувачами, а також використовують 73 навантажувачі. Згідно з договорами, укладених із Закарпатською службою автомобільних доріг, кількість спеціалізованої техніки, яка працюватиме на львівських дорогах взимку, збільшиться удвічі.

Як розповів Мирослав Сеник, закупівля ще такої кількості техніки, якою зараз володіє Львівщина, обійдеться обласному бюджету в більше 100 мільйонів гривень. Відтак керівництво області запланувало щорічно виділяти по 5-7 мільйонів гривень на закупівлю і оновлення техніки облавтодору.

Окрім цього, за словами М.Сеника, укладено угоди з міністерством надзвичайних ситуацій та службами ДАІ про залучення додаткової техніки у непередбачуваних ситуаціях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *