ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі відкрили пам’ятний знак подіям Помаранчевої революції

|

Учора, 22 листопада, в День Свободи у Дрогобичі відкрили пам’ятний знак, присвячений подіям Помаранчевої революції. Пам’ятник споруджено біля приміщення Дрогобицької РДА, де під час президентських виборів була розміщена територіальна виборча комісія 123-говиборчого округу.

Пам’ятний знак споруджено за гроші, які залишились в комітеті від пожертв мешканців району після завершення Помаранчевої революції.

На відкриття пам’ятного знаку зібралось близько півтори тисячі осіб. Церемонію провів голова Дрогобицького районного комітету захисту Конституції Роман Гарбич. Потім пам’ятний знак було освячено.

На церемонії відкриття також були присутні представники місцевої влади на чолі з міським головою Дрогобича Михайлом Лужецьким.

Пам’ятний знак має форму шестиметрової колони з граніту, зверху якої розміщено хрест, на верхній частині колони – фігуру Архангела Михаїла. Внизу колони – емблема «Так!», яка була символом виборчої кампанії Віктора Ющенка, та напис «Свободу не зламати»

Пам’ятний знак споруджено на місці, де протягом усіх трьох турів збирались люди та молились за чесні та справедливі вибори, передає Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *