ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник намагається „консолідувати” націю - Шурма

|

Під час урочистої сесії з нагоди річниці “Помаранчевої революції” голова Львівської ОДА Петро Олійник заявив, що не вважає СДПУ(О) проукраїнською політичною силою. Коментуючи цю заяву, народний депутат член фракції СДПУ(О) Ігор Шурма сказав: “Влада вустами голови Львівської ОДА, роблячи поділ на патріотичні і непатріотичні партії, демонструє, як вона намагається “консолідувати” націю”.

“Характерною особливістю цієї влади є те, що вона політично заангажована. Вся влада сьогодні представляє єдину політичну силу — Народний союз “Наша Україна”. Нічого дивного у висловлюваннях засудженого чиновника немає, оскільки це є типовою формою розставляння акцентів для нього”, — сказав Ігор Шурма.

“Намагання Президента України підписати угоду про забезпечення демократичних і прозорих виборів 2006 року повністю дисонує з висловлюваннями його представника в області. Краще б губернатор пояснив, чому на Львівщині (за даними ЦВК) виявилося на 74 тисячі менше виборців, ніж їх було на президентських виборах. Цікаво, чи буде він просити за це пробачення, і у кого?”, — спитав народний депутат. Повідомляє офіційний сайт СДПУ(о).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *