ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик задоволений очищенням вулиць від снігу

|

Комунальні служби міста готові розчищати вулиці від снігу вдень і вночі. Як повідомив в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик, протягом цієї ночі комунальники працювали на найважливіших автошляхах і серйозних претензій до якості їхньої роботи у міської влади наразі нема. Щоправда поступило повідомленя від міської ДАІ про необхідгість очищення ще сімох важливих вулиць.

„Якщо виникатиме така потреба, будемо чистити вулиці і вдень, і вночі. Водіям краще зачекати дві-три години під час денної очистки, аніж потім протягом дня мучитись на засніжених дорогах”, – заявив Зеновій Сірик.

Він також повідомив, що цього року міська влада для оперативної очистки міських доріг залучила будівельні організації. Зокрема, укладено угоду з фірмою „Будінвест”, яка на умовах субпідрядника своєю технікою цієї зими розчищатиме вулиці Сихова. А за відгортання вулиць у районі Наукової-Володимира Великого-Кульпарківської взялися фірми „Галбуд” та „Карпатбуд”.

Наразі місту найбільше бракує водіїв, які б згодилися працювати практично в екстремальних умовах, оскільки, за словами керівника міста, їм доведеться керувати спецтехнікою протягом всієї доби. Вакантних місць для водіїв спецтехніки близько 30.

Наразі місто розпоряджається 26 снігоприбиральними машинами, у кожному районі працюють по чотири піскорозкидувачі та по дві підмітальні машини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *