ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завтра обговорюватимуть проблеми дитячої бездоглядності

|

Обласний семінар „Запобігання дитячій бездоглядності” відбудеться завтра о 10 годині в приміщенні Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму. Участь у ньому візьмуть директори районних та міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Окрім цього, заплановано, що в семінарі взьмуть участь начальник Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА, начальник Служби у справах неповнолітніх ЛОДА, директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, начальник Служби у справах неповнолітніх Львівської міськради, а також директор центру „Підліток і сім’я”, директор Центру соціальної адаптації.

Основна мета семінару – обговорення виконання Державної програми „Запобігання дитячій бездоглядності на 2003-2005рр.”, сприяння соціальній адаптації безпритульних та бездоглядних дітей у суспільство, привернення уваги державних, громадських, соціальних організацій до проблеми „дітей вулиці”,

взаємодія органів виконавчої влади, установ та громадських організацій у роботі з дітьми, які перебувають у кризовій ситуації або в стані бродяжництва.

Під час семінару учасники зможуть ознайомитись з роботою Кризового центру „Діти вулиці” Карітас Львів УГКЦ та Будинку дітей та одиноких матерів з дітьми „Хеврон”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *