ОСТАННІ НОВИНИ

“Концерн Хлібпром” придбав Шполянський хлібокомбінат

|

ВАТ “Концерн Хлібпром” придбав у лізингової компанії “Хліб України” цілісний майновий комплекс Шполянського хлібокомбінату у Ч еркаськ ій обл асті плановою потужністю 20 тон н хлібобулочних виробів на добу. Хлібокомбінат, як структурний підрозділ входитиме до складу ДП “Гайсинхліб”. Про це повідомила прес-служба ВАТ “Концерн Хлібпром” .

“Компанія в напрямку збільшення своєї ринкової присутності робить ставку не лише на географічну експансію шляхом придбання додаткових об`єктів, – коментує генеральний директор ВАТ “Концерн Хлібпром” Вишневський Вадим, – ми покращуємо якісні показники діяльності підприємств, про що яскраво засвідчила значна динаміка їх розвитку в складі концерну. Інтеграція виробництва, чітка стратегія, інвестиції у новітні технології дозволили новим заводам концерну в 2005 році збільшити обсяги виробництва продукції в 1,5-2 рази.”

Відповідно до фінансової моделі компанії до 2008 року, “Концерн Хлібпром” планує інвестувати у реконструкцію та модернізацію черкаських заводів близько 25 м ільйонів гр ивень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *