ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни зігнорували мітинг з нагоди річниці Майдану

|

Близько двох тисяч осіб зібралося учора біля львівської опери на урочисте віче з приводу річниці початку Помаранчевої революції. Серед присутніх домінували представники політичних партій – НСНУ, БЮТ, НРУ, ХДС, „Пори” та СПУ.

Після екуменічного молебня слово взяли поводирі революційних змін. Голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник спочатку всім дуже дякував за активність і підтримку рік тому, а потім зазначив, що гасла революції все ще залишаються актуальними, наприклад – „бандитам – тюрми”, бо не всіх фальсифікаторів минулих виборів притягнуто до відповідальності. Він також наголосив, що багато треба ще зробити і тому не варто роз’єднуватися напередодні таких важливих для України парламентських виборів. Він також зазначив, що багато вчорашніх опонентів переодягаються в помаранчевий колір, щоби залишится у владі.

Натомість голова обласної ради Михайло Сендак згадав про утиски, яких зазнавали депутати обласної ради за часів попередньої влади. Зокрема, про ті утиски, що відбувалися після того, як Медведчукові-молодшому оголосили недовіру. Водночас М.Сендак висловився за те, щоби лідери помаранчевої революції знову були разом. „Я сподіваюся, що керівники революції знову підуть разом і здобудуть перемогу на парламентських виборах, щоби створити справді український парламент” – сказав він.

Після мітингу відбувся концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *