ОСТАННІ НОВИНИ

„Сільмашівці” знову пікетують Львівську ОДА

|

В ці хвилини під стінами Львівської облдержадміністрації зібралось близько ста працівників заводу „Сільмаш”, котрі скандують „Олійнику ганьба!”, „Олійник геть зі Львова!”. У пікетуючих в руках транспоранти із написами „Олійник зрадник Майдану!”, „Сільмаш у чесні руки”, „Геть керуючого санацією Кобельника!”, „Колектив Сільмашу хоче чесно працювати”.

За словами пікетуючих, якщо сьогодні не вдасться зустрітись із головою Львівської облдержадміністрації Олійником, то завтра вони теж прийдуть, але вже із труною, на котрій буде напис „Тут похована промисловість Львівщини”.

Як запевнив представник трудового колективу в раді кредиторів „Сільмашу” Петро Онищак: „Люди пікетуватимуть кожного дня ЛОДА, аж поки Олійник не зверне на них увагу”.

Нагадаємо, що працівники заводу „Сільмаш” вимагають відставки керуючого санацією Олега Кобельника та голову ЛОДА Петра Олійника, оскільки вважають його винним в розвалі промисловості на Львівщині та ВАТ заводі „Львівсільмаш” зокрема. Крім того, „сільмашівці” вимагають зняття з посади керуючого санацією Олега Кобельника, який, на їх думку, „керується інтересами не підпримства, а інвестора”. Вчора понад сто працівників “Сільмашу” на деякий час заблокували вхід до відділу у справах звернень громадян ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *