ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде освячено перший військовий храм

|

У неділю, 20 листопада, Архиєпископ Львівський УГКЦ Ігор Возьняк освятить перший військовий храм Святого Архистратига Михаїла, який розміщений на території Львівського військового Інституту Сухопутних військ України ім. П. Сагайдачного. Про цеповідомляє офіційний сайт УГКЦ.

З цієї нагоди в суботу, 19 листопад, о 18 годині відбудеться Вечірня із Литією та чин освячення води. В неділю о 10 годині – Божественна Архиєрейська Літургія, котру очолить владика Ігор (Возьняк). Святу Літургію співатиме мішаний хор курсантів Львівського Військового інституту та семінаристів Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. А в понеділок у приміщенні Військового клубу відбудеться святковий концерт духовної музики, а також презентація документального фільму про Військовий храм.

Окоім цього, невдовзі планується утворити Центр душпастирування військовослужбовців при Львівській Архиєпархії, головним завданням якого буде налагодження та координування співпраці поміж військовими капеланами (священиками та семінаристами) і військовими інституціями, що розташовані на території Архиєпархії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *