ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада призупинила розгляд питань щодо приватизації об’єктів комунальної власності

|

Депутати Львівської обласної ради вирішили сьогодні призупинити розгляд питань, що стосуються приватизації об’єктів, які є спільною власністю територіальних громад області. Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник подякував депутатам за це рішення та закликав президію ради до відкритої і щирої розмови щодо цього питання.

Керівник області заявив, що на Львівщині склалася катастрофічна ситуація – 25 державних структур не мають своїх державних приміщень. Це, зокрема, Львівській окружний адміністративний суд, Львівський апеляційний адміністративний суд, Львівський суд судових експертиз, представництво Міністерства закордонних справ України, територіальне відділення головної Державної інспекції автомобільного транспорту, Асоціація роботодавців та Почесне Консульство Австрії.

Відтак Олійник закликав депутатів дуже виважено і акуратно підійти до цього питання, зважаючи на те, що в області сьогодні зосереджуються потужні фінансові структури, а в центральній частині Львова нічого вже будуватися не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *