ОСТАННІ НОВИНИ

На облік поставили майже 60 тисяч причетних до незаконного обігу наркотиків

|

Майже 60 тисяч осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків поставили на обілк працівники міліції упродовж цього року, повідомив під час міжнародної зустрічі керівників підрозділів, які займаються боротьбою з незаконним обігом наркотиків, начальник департаменту боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС України Микола Андреєв. За його словами, на обілку МВС перебуває 313 тисяч осіб, із яких 187,8 тисячі наркоспоживачів.

За цей же час міліція припинила діяльність 40 організованих злочинних груп наркоділків, кримінальні справи по яких уже передано до суду. Також міліція ліквідувала 290 міжрегіональних каналівта 154 канали контрабандного переміщення наркотиків. Упродовж року припинено діяльність 1249 нарколабораторій та осередків виготовлення наркотиків. Загалом з незаконного обігу вилучено 12,7 тонни наркотичних засобів, ціна яких на “чорному ринку” становить понад 40 млн гривень.

За словами М. Андреєва, зустріч у Львові є першою за останні десять років і в ній беруть участь представники відповідних відомств восьми країн – України, Польщі, Росії, Молдови, Словаччини, Угорщини, Румунії та Білорусі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *