ОСТАННІ НОВИНИ

Молитовний хід УГКЦ в Івано-Франкове пройде 27 листопада

|

Молитовний хід в селище Івано-Франкове (Янів), що на Львівщині відбудеться 27 листопада 2005 року з благословення Архиєпископа Львівської Архиєпархії Преосвященнішого Владики Ігоря (Возьняка). Цей захід пройде під гаслом «За єдність Христової Церкви». Про це повідомляє офіційний сайт УГКЦ.

Як розповів синкел у справах духовенства Львівської Архиєпархії о.Орест Фредина, організовуючи цей хід, греко-католики хочуть показати, що там де є Христос немає місця для злоби та ненависті, а завжди є мир і любов. Крім того, в Янові, уже другий рік греко-католики прихильниками руху лефевристів вигнані на вулицю і вимушені служити у римо-католицькому храмі. Відтак цим ходом хочуть підтримати групу людей, які нині є переслідувані вигнані із своєї церкви і мусять молитися у своїх сусідів римо-католиків.

Кожна парафія Львівської Архиєпархії повинна прийняти активну участь у молитовному ході та в Архиєрейській Божественній Літургії, щоб молитовний хід приніс бажані плоди, Преосвященний Владика Ігор (Возьняк) закликав, у неділі 13 і 20 листопада та на празник Архистратига Михаїла, після Божественної Літургії, молитися «Отче Наш», «Богородице Діво» та молитву митрополита Андрея Шептицького «За єдність українського народу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *