ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада внесла зміни до бюджету

|

Сьогодні депутати обласної радирозглянули питання «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2005 рік». «За» прийняття цього проекту проголосувало 45 депутатів, «проти» та «утрималися» – не було.

Згідно із запропонованими змінами було передбачено збільшити загальний обсяг доходів та видатків за рахунок офіційних трансфертів приблизно на 138 млн грн, зокрема, субвенції обсягом 65 млн. грн. (субвенція на соціально-економічний розвиток регіонів та заходів з запобігання аваріям, техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві і на виконання інвестиційних проектів (4,2 млн грн); субвенція на виплату зарплат, визначених Законом України “Про реструктуризацію заборгованості з виплат, передбачених ст. 57 закону “Про освіту” (34,3 млн грн); субвенція на газифікацію сіл (майже 23 млн грн); субвенція для заходів з подолання дитячої безпритульності (3,1 млн грн) та дотації майже на 69 млн грн для створення Єдиної тарифної сітки оплати праці працівників бюджетної сфери і забезпечення видатків на оплату праці.

Серед основних груп галузей, в яких пропонується збільшити видатки, – освіта, охорона здоров’я, соціальний захист та забезпечення, культура та мистецтво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *