ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада не віддає "Мерседес"

|

Рішення про продаж автомобіля “Mercedes-Benz S 500L”, якій є власністю Львівської облради та коштує приблизно 350 тисяч грн., не набрало необхідної кількості голосів, повідомив заступник голови Львівської облради Андрій Парубій.

Народні обранці мотивували свою незгоду продавати „Мерседес” тим, що цей транспортний засіб має представницькі функції і його варто залишити у власності обласної ради.



„Ідея продажу автомобілю „Мерседес” є давньою. Свого часу голова облради виступив з ідеєю продати авто і кошти використати в соціальній сфері. Рік тому була створена експертна комісія, яка оцінила цей автомобіль приблизно у 350 тисяч гривень і кінцевим етапом мало стати рішення обласної ради про продаж „Мерседеса” на конкурсі”, ― зазначив Андрій Парубій.



„Мерседес” облради використовується у випадку приїзду офіційних делегацій до Львова, а при необхідності головою облради або головою Львівської облдержадміністрації, повідомив Андрій Парубій.

Автомобіль “Mercedes-Benz S 500L” був куплений колишнім головою Львівської ОДА та обласної ради Степаном Сенчуком за 155 тис. дол.

Ринкова вартість автомобіля “Mercedes-Benz S 500L”, власником якого є Львівська обласна рада, була визначена оцінювачем ТзОВ “Бюро-Львів” в розмірі 349 710 грн. без врахування ПДВ, передає „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *