ОСТАННІ НОВИНИ

КЕЧівські будинки стануть власністю міста ще до кінця року

|

До нового року КЕЧівські будинки, які є найбільшими боржниками за послуги теплопостачання, увійдуть у комунальну власність міста. Як повідомив в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик, уже сформовано комісії з інвентаризації житлового фонду військових, оцінки майна та його прийому–передачі. Увесь процес перебрання житлових будинків військових контролюватиме заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник.

За словами З.Сірика, перелік об’єктів, над якими місто пацюватиме найперше, учора було погоджено в Києві на рівні заступників Міністра оборони України. „Як нас повідомили в столиці, держава вже сім років не виділяє військовим ні копійки на відновлення і ремонт житлового фонду. Не закладені кошти і на наступний рік. Отож, якщо ми не почнемо процес перебрання, їх стан з часом все більше погіршуватиметься”, – зазначив керівник міста.

Він також повідомив, що після перебрання житлового фонду військових до міста передуть і землі військових містечок, які можна буде продати на аукціоні і поповнити міську скарбницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *