Виконком заборонив масові заходи 7-8 листопада

|

Львівський міський виконавчий комітет таки заборонив усім громадським та політичним організаціям міста проводити будь-які масові акції протягом 7-8 листопада – повідомила прес-служба Львівської міської ради. Нагадаємо, зранку для прийняття цього рішення не вистачило одного голоса. Відтак його було поставлено на повторне голосування після обіду. За заборону масових заходів проголосували 10 членів міськвиконкому.

У коментарі ЗІКу, голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Василь Павлюк повідомив, що «ВО «Свобода» оскаржуватиме рішення Львівського міськвиконкому в судовому порядку. “В ці хвилини ми подаємо відповідні документи в суд» – сказав він.

Як повідомлялося раніше, обком КПУ не має наміру відмовлятися від проведення своїх урочистих акцій, оскільки рішення виконкому не може бути забороною для їх проведення. За словами лідера комунстів Львівської області Олександра Калинюка, обмежити проведення таких акцій може своїм рішенням тільки суд. “Рішення виконкому не є вищим за Конституцію” – наголосив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *