ОСТАННІ НОВИНИ

На „Південний” чекає масштабна ревізія

|

Міське управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин відповідно до сьогоднішньої ухвали Львівської міської ради протягом місяця зобов’язане провести інвентаризацію земельної ділянки, на якій розміщений ринок „Південний”, після чого винести її на затвердження сесії.

Окрім цього, згідно з ухвалою, за яку проголосували 53 депутати, управління комунального майна Львівської міської ради повинне запропонувати раді варіанти використання майна, враховуючи інтереси приватних підприєців – працівників ринку, за кошти яких розбудовуввся ринок.

А інспекція Держархбудконтролю зобов ’ язана вжити заходи щодо власників самовільного будівництва та незаконного розширення меж ринку.

В.о. міського голови Львова Зеновій Сірик відповідно до ухвали має звернутися до Генеральної прокуратури України та у Міністерство внутрішніх справУкраїни про вжиття заходів щодо незаконної розбудови та використання земель міста ТзОВ „АЙПІЄ-Л”. Він також звертатиметься до прокуратури міста щодо незаконного збору коштів риком за проїзд по вулиці Щирецькій та паркування автотранспорту на прилеглих територіях, за оренду площ в торгових приміщеннях тощо.

Разом з тим Державна податкова адміністрація Львова до сьомого листопада на пленарному засіданні ради повинна надати інформацію щодо господарської діяльності ТзОВ „АЙПІЄ-Л”, зокрема щодо кількості працюючих, балансовий стан та сплату податків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *