ОСТАННІ НОВИНИ

Профспілка працівників охорони здоров’я засудила вимоги і методи голодувальників

|

Львівська обласна організація Всеукраїнської профспілки працівників охорони здоров’я засуджує радикальні методи, до яких вдаються лікарі-голодувальники обласної клінічної лікарні, та терміни виконання їх вимог. Про це йдеться у відповідному зверенні Президії ЛОО Всеукраїнської профспілки працівників охорони здоров ’я.

У зверненні, зокрема, йдеться, що члени Всеукраїнської профспілки працівників охорони здоров ’я вважають неприпустимим використання окремими функціонерами від медицини гасла досягнення благородних цілей для вирішення приватних проблем. Крім цього засуджується вдавання до заходів, які паралізують виконання функції охорони здоров’я, ставлять під загрозу здоров’я медичних працівників чи їх пацієнтів.

Відтак акцію голодувальників називають відверто популістською, спрямованою на вирішення особистих інтересів.

Що ж стосується вимоги голодувальників щодо негайного проведення реформи системи охорони здоров’я, то члени Всеукраїнської профспілки працівників охорони здоров’я переконані, що будь-які намагання провести реформу галузі з позицій радикалізму без належного фінансово-економічного підгрунтя та правового забезпечення можуть призвести до руйнації позитивних надбань системи охорони здоров ’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *