ОСТАННІ НОВИНИ

За вболівальниками “Карпат” відтепер спостерігатимуть відеокамери

|

На стадіоні “Україна” за поведінкою вболівальників “Карпат” відтепер спостерігатимуть відеокамери, про це сьогодні під час прес-конференції заявив генеральний директор ФК „Карпати” Богдан Федоришин. Крім того сьогодні керівництво клубу проведе зустріч із правоохоронцями, які забезпечуватимуть порядок на стадіоні.

Причинами такої неприємної ситуації Богдан Федоришин вважає стала “розслабленість працівників стадіону, котрі вже давно не бачили такої кількості вболівальників”. Крім того “міліція дивилась не за вболівальниками, а на футбол”, – додав він.

Керівництво повідомилло, що вживатиме додаткових заходів, зокрема клуб має закупити камери відеоспостереження, які надалі фіксуватимуть уболівальників, котрі ведуть себе по-хуліганськи. “Зараз терміново футбольний клуб буде замовляти камери відеоспостереження, які обійдуться йому в 200 – 250 тисяч гривень” – сказав Юрій Дячук-Ставицький. Він також зазначив, що коли камера зафіксує правопорушника, то в нього заберуть документи і порушать проти нього кримінальну справу. І якщо ПФЛ за порушення накладе штраф на стадіон, то платитиме та людина”.

Тренер наголосив: “Ті десять тисяч, які футбольний клуб заплатить, ми могли б виділити на розвиток нашого дитячого юнацького футболу”.

“Цього разу ми дивом обійшлися легким переляком, але якщо ще таке повториться, то все буде набагато серйозніше”, – сказав Богдан Федоришин. На його думку, на стадіоні під час того матчу були присутні не лише вболівальникпи, але й люди, котрі ходіли дискваліфікувати ФК “Карпати” й Львівщину зокрема.

Щодо політичних листівок, які роздавали під час матчу, то Федоришин заявив: “Ми абсолютно ніякого відношення до цих листівок не маємо. Ми також будемо виясняти хто організував це і обіцяємо, що він про це пошкодує”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *