ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр будівництва знайшов собі заступників

|

Міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Павло Качур запропонував голові Державного комітету житлово-комунального господарства Олексію Кучеренкові і першому заступнику голови Державного комітету з будівництва і архітектури Анатолію Беркуті посісти посади перших заступників міністра. Про це журналістам сказав міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Павло Качур, передає “ProUA”

«Планується два перші заступники… посісти ці посади я запропонував голові Держжитлокомунгоспу Олексію Кучеренкові і першому заступнику голови Держбуду Анатолію Беркуті», – сказав Качур. За його словами, Кучеренко і Беркута дали свою згоду посісти посади перших заступників.

Качур також сказав, що 29 жовтня Кабінет Міністрів затвердив чисельність співробітників міністерства, яка становитиме 284 людей. «Хотілося б спиратися на той позитивний досвід, який було зароблено до нас і максимально зберегти тих фахівців, той кадровий потенціал, який сьогодні є в двох комітетах», – сказав Качур.

Він також повідомив, що сьогодні до складу міністерства входить 81 підприємство.

Як повідомлялося, 28 вересня Президент Віктор Ющенко призначив міністром будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Павла Качура.

У червні Ющенко реорганізував Державний комітет з будівництва і архітектури і Державний комітет житлово-комунального господарства в Міністерство будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *