ОСТАННІ НОВИНИ

Новоженця розглядають як кандидата у виборчий список БЮТ до ВРУ

|

Голову Львівської обласної організації УРП „Собор” Ростислава Новоженця розглядають як потенційного кандидата до прохідного виборчого списку Блоку Юлії Тимошенко до Верховної Ради України. Про це сьогодні повідомив заступник голови ЛОО УРП „Собор” Віталій Ілик. За його словами, квота УРП „Собор” у БЮТ становитиме 20 відсотків.

Віталій Ілик також повідомив, що наразі в обласній організації УРП „Собор” ще не сформовані жодні списки, проте вони будуть сформовані після проведення міської та обласної конференцій партії.

Відтак Ілик зазначив, що є ряд кандидатур до місцевих органів влади, які висунили більше, ніж одна районна організація УРП „Собор”. Зокрема до обласної ради висуното заступника голови обласної організації УРП „Собор” Віталія Ілика, в. о. голови міської організації партії Юрія Зірченка, члена ради обласної організації, голову конфедерації вільних профспілок Львівщини Андрія Соколова, заступника голови Пустомитівської районної організації партії Мирона Мельника. Крім цього Галицька районна організація партії до обласної ради висунула кандидатуру ректора Інституту фізичної культури Мирослава Герцика.

Що ж стосується кандидатур до міської ради, то більше однієї організації підтримали лише кандидатуру колишньго депутата міськради, підприємець Ігоря Шостака.

Крім цього Віталій Ілик повідомив, що УРП „Собор” серйозно налаштована боротися за посаду міського голови Самбора, куди запрпоновано кандидатуру керівника міського управліня освіти Святослава Ухача. „Крім цього ми боротимемося за посади міських голів Яворова та Новояворівська”, – зазначив Ілик.

Що ж стосується посади міського голови Львова, то, за словами Ілика, УРП „Собор” хоче висувати окремо від БЮТ свого кандидата, але хто це буде, ще не відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *