ОСТАННІ НОВИНИ

„Що? Де? Коли?” проходить у Львові

|

В неділю у львівському клубі «Пікассо» стартував ІХ Відкритий чемпіонат області з гри „Що? Де? Коли?”, в якому, окрім львівських команд, беруть участь команди знавців із Рівненщини та Івано-Франківщини. Повідомила прес-служба Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості.

Перемогу у першому етапі змагань Інтелект-ліги – вищої ліги знавців Львівщини, виборола команда Олега Яськіва „Добрий самарянин”, яка випередила у підсумку „Арматору”, капітан якої Тарас Задорожний та діючого чемпіона області – команду Михайла Різеля -„SoftServe Pride”, котрі відповідно фінішували на другому та третьому місцях. У нижчій за рангом – Лізі претендентів впевнено посіла перше місце команда Андрія Пехника „Прима №8”.

Етапи змагань проходитимуть щомісяця у трьох кваліфікаційних лігах. Фінішує чемпіонат у червні наступного року. Другий етап гри заплановано на 26-27 листопада.

Організатори чемпіонату області: Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Відділ роботи з молоддю управління культури Львівської міськради, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *