ОСТАННІ НОВИНИ

Активістам руху “За чистий Львів” платитимуть за прибирання?

|

Активісти Громадського руху «За чистий Львів» зустрілися сьогодні з в.о. міського голови Львова Зеновієм Сіриком, щоб обговорити проблеми прибирання міста та особисто передати йому пакети зі сміттям, прибирання якого міська влада забула забезпечити під час суботньої загальноміської толоки. Щоправда обіцяної урочистої передачі так і не відбулося. Активісти поспілкувалися з Сіриком, а чотири пакети з листям залишили перед входом до Ратуші.

Учасники акції розповіли журналістам, що головна мета акції – показати чиновникам невдоволеність мешканців Львова станом забрудення свого міста. “Ми хочемо, щоб у місті частіше проводилися загальноміські толоки та нормально була організована комунальна служба”, – зазначила прес-секретар руху Юля Завадовська.

Керівник міста прийняв від учасників акції підписи, зібраних за впорядкування території навколо Карстових озер, та запропонував фінансову підтримку, якщо вони візьмуться за прибирання певної території. “Виберіть собі територію, яка, на вашу думку, вартує найбільшої уваги, а ми закладемо в бюджет відповідні кошти”, – заявив З.Сірик.

За його ж словами, основною проблемою, від якої зараз потерпають комунальники, є нестача кадрів.

Сірик також порадив активістам руху “За чистий Львів” звернутися з пропозицією про співпрацю до міжнародної організації “ Green Peace ”. “Вони мають постійне фінансування та добру матеріально-технічну базу”, – додав З.Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *