ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник відмовився фінансувати Садового

|

Голова Львівської ОДА, голова ЛОО НСНУ Петро Олійник відмовився фінансувати громадську роботу лідера ГО «Самопоміч», директора Інституту розвитку міста, львівського медіа-магната, члена НСНУ Андрія Садового. Про це Петро Олійник заявив сьогодні, 28 жовтня, під час засідання Громадської колегії при голові Львівської ОДА.

Виступаючи на засіданні, Андрій Садовий звернувся до обласної влади в особі Петра Олійника із закликом фінансувати органами державної влади роботу громадських організацій.

«Держава витрачає шалені кошти на вирішення тієї чи іншої проблеми. Але результат від цього дуже невеликий. Якби ці гроші дати громадським організаціям, то результати їх роботи за значно меші затрати були б набагато ефективнішими», – заявив А.Садовий.

«Якщо ми сюди прийшли за грішми, то нам краще розійтися. Громадська колегія створюється для допомоги владі. Ми не ставимо собі за мету покращувати ефективність роботи ваших громадських організацій. Для цього мені потрібно було б вночі з ліхтариком вирішувати проблеми ваших організацій. Нам потрібна ваша думка, аналіз, допоможіть нам, а не просіть гроші», – відповів П.Олійник.

Сьогодні, 28 жовтня, відбулося перше засідання Громадської колегії при голові Львівської ОДА, на якому були присутні близько дев’яноста представників громадських організацій Львівщини, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *