ОСТАННІ НОВИНИ

ЖЕКи треба зацікавити у зборі коштів за тепло – Сірик

|

ЖЕКи слід зацікавити для ліпшого збору коштів за теплопостачання, заявив сьогодні під час круглого столу на студії радіо «Незалежність» виконувач обов’язків міського голови Львова Зеновій Сірик. «ЖЕКи треба зацікавити, бо зараз вони працюють з-під батога» – сказав він. Водночас він зазначив, що зусилля тепловикі у цьому плані явно недостатні.

Він також підкреслив, що міська влада веде переговори з дочірніми структурами НАК «Нафтогаз України» щодо укладення угод про постачання газу на поточний опалювальний сезон. Йдеться про ДК «Газ України» з одного боку та ДП «Газ-тепло» – з другого. За словами З.Сірика, «Газ-тепло» пропонує безперебійне постачання газу на весь сезон, а не подекадно, як це робить «Газ України». Та з іншого боку, проводячи спільну діяльність із надання тепла, представники цієї структури під час переговорів сказали, що усі борги, які можуть накопичитися за час опалювального сезону лягають на плечі міста. «Я запропонував, щоби це солідарно розділити наполовину, а вони тепер думають» – сказаві Зеновій Сірик.

За його словами, мешканцям все одно, з ким місто підпише угоду про постачання газу, для них головне, аби в оселях було тепло. «І тому ми підпишемо угоди з тими надавачами газу, які запропонують вигідні умови для міста і львів’ян» – наголосив Зеновій Сірик. Раніше перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник заявляв, що він є категоричним противником підписання угод з «Газ-тепло», бо такий варіант роботи, на його думку, пасує для невеликих теплових підприємств, а не для таких потужних, як львівські теплопостачальні організації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *