ОСТАННІ НОВИНИ

Безсмертний виступає за широку коаліцію на виборах

|

Керівник виборчої кампанії НСНУ Роман Безсмертний виступає за широку коаліцію партій на парламентських виборах. Про це він повідомив сьогодні під час зустрічі із львівськими журналістами в центрі політичного прогнозування “Високого Замку”. “Я завжди тяжів до коаліції на основі сил Майдану, включно з СПУ та ПППУ” – сказав він.

Однак тут же додав, що розуміє відмінність парламентських виборів від президентських, де партії повинні себе популяризувати і хочуть йти окремо. Водночас, він не заперечує, щоби між цими силами була укладена угода про співпрацю, а коаліцію можна створити уже й після виборів. “Ніякої трагедії у цьому не буде” – запевняє чільний представник НСНУ.

На його думку, партія чи блок, що наберуть найбільше голосів на виборах, мають пропонувати кандидатуру на прем’єра. Але якщо це буде Ю.Тимошенко, то Безсмертний в уряд не піде, бо за своїми характеристиками Тимошенко не може керувати урядом, вважає він. Його програмою мінімум на вибори є відновлення блоку “Наша Україна”, а програма максимум – відновлення Помаранчевого блоку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *