ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр праці та соціальної політики з’ясовує у Львові стан справ у соцсфері

|

Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань, який перебуває сьогодні з робочим візитом у Львові, бере участь у засіданні зональної робочої наради, на яку запрошені керівники соціальних напрямків обласних держадміністрацій та керівники обласних центрів зайнятості Західних областей України. Підсумком сьогоднішньої наради має стати з’ясування стану справ у соціальній сфері Західного регіону та визначення подальших пріоритетів.

Як зазначив Міністр праці та соціальної політики, сьогодні не можна недооцінювати стан справ у соціальній сфері, оскільки тут помітні позитивні зміни. “Сьогодні реально зростають доходи населення, знижується рівень безробіття, вдосклналюються форми і методи роботи соціальних установ”, – повідомив пан Сахань.

Проте Іван Сахань стурбований тим, що цього року рівень соціальних виплат перевищив рівень доходів громадян від праці, відтак він назвав цю ситуацію такою, що загрожує “національній безпеці країни”.

Що ж стосується вибору місця проведення засідання, то Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань зазначив, що Львів вибраний не випадково. “Львів завжди демонстрував передові підходи до соціальної тематики”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *