ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримано квартирного шахрая

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом шахрайства та підробки документів. Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, громадянин Б. на підставі підробленої довіреності уклав договір купівлі-продажу чужої квартири.

Підставою для порушення кримінальної справи стали результати перевірки, під час якої було встановлено, що громадянин П. нібито уповноважив громадянина Б. управляти та розпоряджатись усім належним майном, зокрема приватизувати квартиру у Львові. Відтак на підставі довіреності гр.Б. уклав договір купівлі-продажу цієї квартири.

Однак, під час проведення подальшої перевірки з’ясувалось, що на момент посвідчення довіреності гр.П. вже був затриманий працівниками органів внутрішніх справ і перебував в кімнаті затриманих райвідділу міліції після чого вибув у виправну установу для відбуття покарання.

Під час перебування у вказаних установах гр.П. жодних доручень щодо приватизації та продажу квартири не підписував і нікого не уповноважував вчиняти такі дії від його імені.

Слідство у кримінальній справі триває. Розслідування проводить прокуратура м.Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *