ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА проситиме СБУ з`ясувати, звідки пішла дезінформація про пташиний грип

|

Перевірка інформації про буцім то заражену курячим грипом курятину, поставлену в один із нічних клубів Львова показала, що у холодильнику цього закладу знаходилося 7,38 кг курятини виробництва однієї із птахофабрик Львівської області, розповів сьогодні під час брифінгу в.о. заступника голови ЛОДА Іван Стефанишин.

“Ми підняли на ноги все місто, але перевірка нічого недала, тим більше, що за тушками ніхто вам не визначить, чи є м’ясо заражене, чи ні, це можливо зробити лише за аналізом крові» – сказав він. І.Стефйанишин також зазначив, що СЕС заперечила, що надавала кому-небудь із ЗМІ інформацію такого змісту.

Відтак І.Стефанишин заявив, що компанії, яка володіє нічним клубом рекомендують провести моніторинг і якщо фірма нестиме збитки, то хай звертається до суду. Також обласна влада хоче з’ясувати, звідки ця іфномарція взялася і хто її поширив. «Ми звернемося до СБУ та прокуратури області про виявлення автора або видання, звідки пішло поширення цієї інформації, оскільки вона сприяє дестабілізації ситуації у Львівській області» – сказав він. Він підкреслив, що оцінка цього факту буде найжорсткіша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *