ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима пропонує оголосити у Львові надзвичайний стан

|

Народний депутат України Олекса Гудима пропонує міській владі Львова оголосити надзвичайний стан у ЖЕКах та комунальних підприємствах, розпочавши роботу з масового роз’яснення громадянам можливості погашення боргів за комунальні послуги за рахунок заощаджень в Ощадбанках.

«Я пропоную Сірику, Кравціву, Олійнику та Сенику виходити щодня в ефір та пояснювати громадянам можливість погашення боргів за рахунок заощаджень в Ощадбанках», – заявив Гудима.

Народний депутат також запропонував сконцентрувати всі сили ЖЕКів та комунальних підприємств на видачу громадянам міста квитанцій про суму заборгованостей. «Маючи на руках квитанцію, мешканці можуть отримати в Ощадбанку чек на потрібну їм суму та погасити свої борги», – пояснив О.Гудима.

На думку народного депутата, якщо робота з громадянами буде проведена активно, то борги, накопичені за попередні роки, вдасться погасити до кінця грудня цього року.

За інформацією О.Гудими, загальна заборгованість мешканців міста перед тепловиками на сьогодні складає 70 мільйонів гривень, перед “Львівводоканалом”, – 50 мільйонів ривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *