ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді засідає Учнівський парламент

|

У Львівській міській раді сьогодні відбувається перша сесія сьомого скликання Учнівського парламенту Львова, на якій мають обрати спікера та віце-спікера, затвердити регламент та план заходів на 2005-2006 роки.

У привітальному слові заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів побажала, щоб в Учнівському парламенті не було одностайності, бо, мовляв, лише за такої умови можна ухвалити правильне рішення. «Важливо те, кого ви оберете спікером. Я знаю, що зі мною не погодиться голова постійної депутатської комісії з освіти та науки Львівської міської ради Роман Балаш (він також був присутній у залі), але, можливо, на противагу спікеру, який тут є щочетверга, ви оберете дівчину», – наголосила І.Романів.

Роман Балаш у своєму виступі зазначив, що Учнівський парламент повинен порушувати реальні питання, скажімо, дитячих майданчиків у Львові.

Серед заходів, які парламент планує провести протягом цього навчального року, – «Святий Миколай для всіх», «Вечір у Андрія», передає Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *