ОСТАННІ НОВИНИ

На 11 ринках області виявлено порушення

|

Спеціалісти обласного управління у справах захисту прав споживачів спільно з інспекторами Львівського регіонального державного центру стандартизації, метрології та сертифікації та правоохоронних органів за 9 місяців цього року провели комплексні перевірки суб`єктів підприємницької діяльності, які здійснюють торговельну діяльність на ринках Львова та області. Всього було перевірено 14 ринків, на 11 з них виявлено порушення, – повідомила заступник начальника головного Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів Тетяна Бровко.

За результатами перевірок 133 особи було притягнуто до адміністративної відповідальності на 13,5 тис. грн., зокрема 11 працівників ринку оштрафовано на 1,34 тис. грн., до 101 суб`єкта господарювання та підприємців-фізичних осіб застосовано економічні санкції на 21,7 тис. грн, передає ЗІК

«Матеріали перевірок свідчать, що нині ринки не забезпечені достатньою кількістю торгового інвентаря, санітарного одягу, ваговимірювальними приладами, порушуються ветеринарно-санітарні вимоги, реалізуються товари, продаж яких заборонений Правилами торгівлі на ринках», – зазначила Тетяна Бровко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *