ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські пористи просять Президента розставити розділові знаки

|

Листівки з написом “УПА визнати не можна забути. Пане Президенте, розставте розділові знаки!”, які мали б привернути увагу чиновницької раті, включно з найвищими посадовими особами держави, розклеюватимуть протягом сьогоднішнього дня активісти Львівської обласної громадської організації „ПОРА!”. Про це повідомила прес-служба ЛОГО „ПОРА!”.

Ця акція проводиться до святкування 63-ої річниці створення УПА. В ніч на сьогоднішній день активісти „ПОРИ” організували нічну розклейку плакатів. У зверненні, яке промовляє з плакату, міститься заклик до визнання вояків УПА воюючою стороною. Активісти просять львів ’ ян задуматись над тим, чому визнання упівців й досі не стало офіційним.

Крім цього пористи підготували центр міста до святкування, розвішавши по ньому малиново-чорні стрічки, які є символом продовження народно-демократичної революції, одним з етапів якої був майдан, а наступним — визнання ОУН-УПА, як пункт програми декучмізації. Усіх охочих активісти „ПОРИ” запрошують відвідати дворик на вул. Вірменській та оглянути фотовиставку світлин “Пізнай своїх героїв в обличчя” із зображеннями вояків УПА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *