ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук переконає "Регіони" голосувати за визнання УПА

|

Народний депутат України, член фракції Партії Регіонів у Верховній Раді «Регіони України» Петро Писарчук вважає, що фракція голосуватиме «за» визнання вояків УПА. Про це Петро Писарчук заявив сьогодні, 14 жовтня, у Львові, повідомляє ЗІК.

«Я сподіваюсь, що сьогодні, у таке велике свято, зможу зустрітись з ветеранами УПА, які найбільше зробили для того, щоб Україна стала вільною і схилити перед ними голову. Вони започаткували ті ідеали, які вивели людей на Майдан, фактично вони започаткували Майдан. І ми всі винні перед ними, що цього (визнання) досі не сталося», – зазначив П.Писарчук. Він додав, що переконаний у підтримці цього питання в парламенті фракцією Партії Регіонів. «Якщо виключити усілякі маніпуляції, а перевести у площину ділового вирішення – фракція Регіонів за це питання проголосує», – заявив нардеп.

У тому, що зараз немає розуміння на сході держави у необхідності визнання вояків УПА, П.Писарчук вважає винними західників. «Люди не знають справжньої історії, і в цьому винні ми. Треба їхати на Схід і розповідати правду про національно-визвольну боротьбу наших дідів. Я це робив і роблю, і ніхто мене бандерівцем за це не називав і не зневажав», – додав П.Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *