ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада знайшла гроші на опалення міста

|

Учора в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик із начальниколм ЛМКП «Залізничнетеплоенерго» Мироном Терехом, начальником управління інженерного господарства Іваном Онисковцем здійснили об’їзд щодо готовності об’єктів теплозабезпечення міста Залізничного району до роботи в зимовий період.

Зеновій Сірик повідомив,що вонизавершили об’їзд теплового господарства: “Учора ми об’їжджали теплові об’єкти «Львівтеплоенерго», сьогодні – «Залізничтеплоенерго». Можна сказати, що все господарство готове до опалювального сезону. Зараз ми завершуємо реконструкцію (це остання незавершена робота) котельні на вул.Караджича, яка обігріває 24 тисячі мешканців. Після завершення цих робіт система буде готова і тепло для мешканців буде подаватись гарантовано.

Сьогодні відбудеться нарада в Обласній держадміністрації; нам обіцяно ОДА (як допомога) 2 млн.грн. для підготовки до зими. Ці всі засоби ми зараз акумулюємо і якщо це не дасть результатів, то я особисто поїду у Київ для роботи щодо підписання угоди на постачання газу.

Крім того, хочу повідомити громаді міста, що ми до зими підготуємось вчасно. Сесія для цього 2 млн.грн. уже виділила. На інвестиційному форумі було продано земельну ділянку. Тому звертаюсь до покупця, що її придбав, із великим проханням якнайшвидше перерахувати за неї кошти, які нам вкрай необхідні для закупівлі газу. Плюс ще два мільйони з області – і ситуацію буде врятовано. Прикро, що все це потрібно сьогодні розпочинати з нуля.

Хочу наголосити, що в основному, львів’яни платять за газ. Проблема не в боргах населення, а у ситуації з відомствами, які збирають із львів’ян кошти, але не перераховують їх нам для розрахунку за газ. Це найбільше зло”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *