ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник підписав розпорядження про початок опалювального сезону

|

Голова облдержадміністрації Петро Олійник підписав розпорядження №932 “Про початок опалювального сезону 2005/06 року”, передає прес-служба ЛОДА. Даним документом керівник області зобов’язав голів районних державних адміністрацій та міських голів міст обласного значення встановити своїми розпорядчими документами термін початку опалювального сезону для населення та інших категорій споживачів. Згідно з розпорядженням, ВАТ “Львівгаз” відповідно до встановлених термінів початку опалювального сезону повинне забезпечити розпломбування приладів споживання газу.

Керівник області доручив створити робочу групу для оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати в ході підготовки та в період входження в опалювальний сезон об’єктів житлово-комунального призначення, а в подальшому – для забезпечення сталої роботи господарського комплексу області протягом зимового періоду та затвердив її склад.

Головою робочої групи призначено першого заступника голови ОДА Мирослава Сеника, заступниками робочої групи – начальника управління житлово-комунального господарства ОДА Ольгу Худюк, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА Олексія Титаренка та заступника начальника головного управління – начальника управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу, головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Земомислава Новікевича. Контроль за виконанням розпорядження покладено на першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Сеника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *