ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу велосипедистам!

|

Велопробіг „За чистий Львів. Дорогу велосипедистам”, який відбуватиметься у нашому місті цієї суботи, у боротьбі за чисте довкілля має об’єднати людей різних професій і соціальних статусів – від священиків до міліціонерів. Окрім цього, на думку організаторів акції, традиція велопробігів може дати Львову шанс стати центром велосипедного руху України.

Метою велопробігу у першу чергу є пропаганда здорового й активного способу життя, зокрема – заохочування львів’ян до пересування по місту на велосипедах.

„Ми хочемо підняти людей з крісла, відірвати від авта і посадити на велосипед”, – зазначив голова постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міської ради Мирон Колодко. За його ж словами, очікується, що у велопробізі за умови хорошої погди візьмуть участь більше 300 учасників.

Окрім цього, усі бажаючі, хто має велосипед, можуть взяти участь у велопробізі, приєднавшись до нього в будь-якому місці траси. Але лише ті учасники, які пройдуть трасу від початку до кінця зможуть брати участь в лотереї, в якій виграш матиме кожен другий учасник велопробігу.

Довжина траси велопробігу 15,3 км. Початок руху від кінотеатру „Львів”, що у Стрийському парку, далі вулиця І.Франка, Стрийська, В.Великого, Кульпарківська, Виговського, Любінська, Антоновича, С.Бандери, О.Невського, Устияновича, С.Крушельницької, Січових Стрільців, Городоцька до Оперного театру, проспект Чорновола до кільця на вулиці Липинського і зворотній рух по Чорновола, фініш велопробігу біля пам’ятника Т.Шевченку на проспекті Свободи.

Збір учасників о 12 годині в Стрийському парку.

Організатори акції – постійна комісія природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міської ради, Федерація велосипедного спорту Львівської області, Федерація велотуризму у Львівській області, Львівський коордниційно-методичний центр „Галицьке юнацтво”, дитяча юнацько-спортивна школа „Іскра” та КП „адміністративно-технічне правління Львівської міської ради”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *