ОСТАННІ НОВИНИ

Створенню у Львові „Галицького автозаводу” чинять перешкоди - Бутко

|

Будівництву нового заводу із випуску автобусів пасажирського класу „Галицький автозавод” у Львові, початок якого був запланований вже на листопад 2005 року, чинять перешкоди. Про це повідомив президент корпорації „Еталон” Володимир Бутко.

За його словами, Державна податкова адміністрація у Львівській області, яка 8 серпня 2005 року дала дозвіл на заключення договору з корпорацією „Еталон” на оренду приміщення, що на вул. Зелена 115а під будівництво нового заводу, із невідомих причин нещодавно відкликала його. „Я не можу пояснити, чому виникла така ситуація. Свій лист податкова адміністрація Львівщини направила не нам, а у Фонд державного майна”, — зазначив Володимир Бутко.

У корпорації „Еталон” затягування будівнитва „Галицького автозаводу”’пов’язують із фірмою „Автопром”, яка знаходиться на території колишнього заводу експериментально-технічного обладнання, що на вул. Зелена, 115а. „У мене немає доказів, це радше здогадки, на які вказуть події, що відбуваються на Львівщині. Колись, наскільки мені відомо, фірма „Автопром” приватизувала приміщення на вул. Зеленій, однак Вищий господарський суд України визнав цю приватизацію незаконною. Очевидно, власники фірми не можуть із цим змиритися і всіляко намагаються перешкодити тому, щоб ми орендували це приміщення”, — зазначив президент корпорації „Еталон”. За його словами, справа із „Галицьким автозаводом” зараз перебуває на контролі Міністрества промислової політики України.

На початках своєї діяльності завод мав випускати приблизно 15-18 автобусів на тиждень. Таким чином, корпорація „Еталон” за 2006 рік на Львівщині планувала випустити 200 автобусів „Еталон 042” та „Турист Люкс”. На „Галицькому автозаводі” на момент запуску виробництва, як зазначав раніше Володимир Бутко, має працювати приблизно 200 осіб, передає „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *