ОСТАННІ НОВИНИ

“Свято меду” пройде у Львові

|

“Свято меду” проходитиме протягом цих вихідних у музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай”. Організаторами заходу виступила Спілка пасічників України та Обласне управління сільського господарства і продовольства ЛОДА. Про це повідомили організатори свята.

Під час “Свята меду” найдосвідченіші пасічники Західного регіону України представлять виставку-ярмарок продуктів бджільництва та реманенту, а також для широкого загалу демонструватимуть процес відкачування меду.

Почесними гостями фестивалю будуть пасічні організації із Республіки Польща та Словаччини. Для них організатори запланували виїзд на екскурсії по найкращих пасіках Львівщини. Також у “Шевченківський гай” з’їдуться науковці та кандидати біологічних наук із усієї України, які обговорюватимуть проблеми бджільництва.

Свято супроводжуватимуть різні забави та конкурси. Лікарі апітерапевти надаватимуть безкоштовні консультації щодо корисності споживання продуктів бджільництва.Розпочнеться святкування із виступу Міжнародної Федерації Бойового Гопака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *