ОСТАННІ НОВИНИ

Лозинському страшно і він готовий піти

|

Заступник міського голови з питань містобудування і землекористування Василь Лозинський готовий піти із займаної посади за міським головою, оскільки він є членом однієї команди і так йому підказує людська логіка та совість. Про це Василь Лозинський заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації.

«Коли голову команди кудись виштовхують (я не хочу зараз вдаватись до законності цих дій), що роблять члени команди, з погляду людської логіки? То ж я так і зроблю, як підказує логіка, й також піду з цієї посади»,—зазначив В.Лозинський. «У нас – в паливно-енергетичному комплексі – так постійно діяли, такий був принцип роботи, а я пропрацював в органах місцевого самоврядування лише три з половиною роки, то ж у мене залишилися мої підходи і моє давнє бачення»,—додав він.

«Коли є єдина команда, вона працює як єдиний організм, це нормально, можна вирахувати ті чи інші помилки і завжди підстрахувати один одного, а коли вожак команди вибуває з гри… Я не можу дати гарантію за тих чи інших членів команди, але бродіння дуже велике і надзвичайне»,—зазначив В.Лозинський. Він не знає, чи ще хтось із команди готовий самовільно покинути займані посади. «Кожен відповідає за свої дії та за свої вчинки»,—каже В.Лозинський.

На завтрашньому засіданні Львівської міської ради він планує бути присутнім і наразі не збирається покидати міста. «Ми ще не оголосили виборчу кампанію щодо мера, ми ще не висунули свою кандидатуру на посаду мера, у нас ще дуже багато планів. І взагалі, я часто про це заявляв і знову наголошую, що мені не байдужі інтереси міста, адже я корінний галичанин. І коли я вертаюся з Надима для того, щоби щось робити у Львові, то це не для того, аби розв’язати руки тій шпані (як назвав це мер Львова), яка сьогодні вирішила таким чином досягнути того, чого не змогли зробити за три з половиною роки»,—зазначив заступник міського голови.

Щодо подальшої долі міста, то В.Лозинському стає страшно і він стверджує, що «нова» міська влада почала розглядати питання про підняття тарифів.

«Я не знаю, як ці люди, що здійснили вчорашній крок напередодні зимового періоду, напередодні масштабних робіт, які розвернуті по місту, то мені просто стає страшно, мені, господарнику і працівнику самоврядних органів, стає страшно. Бо вже сьогодні різко починається обговорення підняття тарифів на все: на воду гарячу і холодну, на тепло, на житлово-комунальні послуги. Я участі в цих забавках приймати не хочу. Бо у нас з Любомиром Костянтиновичем було зовсім інше бачення вирішення цих питань, не за рахунок кишені громади міста»,—зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *