ОСТАННІ НОВИНИ

Готовність підприємств Львівщини до опалювального сезону краща, ніж минулоріч

|

Готовність підприємств Львівщини до осінньо-зимового опалювального сезону є дещо кращою, ніж у минулому році, а рівень проплати, порівняно з 2004 роком, підвищився на два відсотки. Про це після сьогоднішньої наради про укладення договорів між підприємствами комунальної теплоенергетики та постачальниками газу повідомив перший затупник голови ЛОДА Мирослав Сеник. Відтак він переконаний, що Львівщина без особливих проблем увійде в опалювальний сезон.

Заступник гендиректора ДК „Газ України” Володимир Денис зазначив, що він приємно здивований тим, що на Львівщині вживаються конкретні заходи щодо погашення заборгованості за спожитий природній газ у 2005 році. „Я думаю, що до початку опалювального періоду будуть укладені всі договори з тепловиками Львівської області”, – повідомив він.

Та незважаючи на це, у Львова є багато проблем із проплатою за спожитий газ. Відтак низка підприємств-тепловиків як міста, так і області, за словами директора Львівської філії ДК „Газ України” Олега Щудлюка, матимуть серйозні проблеми, якщо не проведуть розрахунок до початку опалювального сезону. Загалом у 2005 році Львів заборгував сім з половиною мільйонів гривень.

Що ж стосується загальної заборгованості „Львівтеплоенерго” перед ДК „Газ України”, то вона становить 52 мільйони гривень за спожитий газ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *