ОСТАННІ НОВИНИ

МКП „Львівтеплоенерго” ЖЕКи заборгували понад 14 мільйонів гривень

|

5 мільйонів 638 тисяч гривень – загальний борг відомчого населення перед МКП „Львівтеплоенерго”. Крім цього ЖЕКи заборгували 14 мільйонів 172 тисячі гривень, з яких 3 мільйони 587 тиисяч лише за опалювальний сезон 2005 року. Відтак споживачі з низьким рівнем оплати за теплову енергію ризикують залишитись в опалювальний період без тепла. Про це повідомила прес-служба МКП „Львівтеплоенерго”.

Газопостачальні підприємства вимагають стовідсоткової проплати за природний газ. Проте при розрахунках споживачів на рівні 80 відсотків для МКП „Львівтеплоенерго” буде важко виконати ці вимоги. Саме тому, споживачі які мають заборгованість перед Львівтеплоенерго ризикують залишитись без тепла та гарячої води в опалювальний період.

Відтак керівники МКП „Львівтеплоенерго” проводять щотижневі наради з власниками будинків, беруть участь у нарадах місцевих органів влади, облдержадміністрації, організовують безпосередні візити до мешканців, які постійно боргують за тепло. МКП „Львівтеплоенерго оголосило для ЛКП акцію, в якій за відмінну роботу з боржниками ЖЕК отримує винагороду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *