ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали комуніста-злочинця

|

Як поінформувало Західну інформаційну корпорацію джерело одного з осередків політичних партій Львівщини, 22 вересня увечері правоохоронці на вулиці Личаківський у Львові затримали за скоєння злочину першого секретаря одного з львівських районних комітетів Комуністичної партії України. Джерело відмовилося повідомити, за скоєння якого саме злочину було затримано члена КПУ, хоча прізвище затриманого повідомило.

У черговій частині Личаківського райвідділу внутрішніх справ кореспондентуЗІКу повідомили, що, дійсно, 22 вересня на вулиці Личаківській було затримано за скоєння злочину громадянина Р.

«Вказану особу було затримано за вчинення протиправних дій, він перебуває під вартою, але про його приналежність до будь-якої партії інформації ми не маємо»,—повідомили у черговій частині райвідділу міліції.

Перший секретар Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк, коментуючи цю інформацію ЗІКу, повідомив, що громадянин Р. дійсно є членом КПУ і обіймає відповідну посаду, проте про факт його затримання йому невідомо, оскільки він перебуває у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *