ОСТАННІ НОВИНИ

"Пора" та молоді соціалісти спільно використають Че Гевару

|

Меморандум про спільне використання бренду «Че Гевара» у Львові підписалиусуботу, 24 вересня, голови Львівської міської організації «Спілки молодих соціалістів» та Львівської міської організації ГК «Пора», повідомляє ЗІК.

«Че Гевара є символом нескореного бунтарського духу, взірцем непідкупного ідейного борця за соціальну справедливість, захисника прав знедолених. Саме образ Че Гевари являється «обличчям» протестного руху прогресивної молоді світу, боротьби народів за політичні права, за свою свободу. Свобода— це те, заради чого ми, молоді «пористий» та соціалісти, активно включилися у політичну боротьбу наприкінці минулого року, це саме те, заради чого ми стояли на зимовому Майдані. Найактивніші представники львівської молоді мають бути і надалі єдині у своїх прагненнях та ідеалах, незалежно від того, яку державницьку політичну силу вони репрезентують.

Тому ми, представники львівських міських осередків «Пора» та «Спілки молодих соціалістів», підписуємо цей Меморандум про спільне використання бренду «Че Гевара» у місті Львові.

Сподіваємося, що ця акція стане першим спільним кроком на шляху до об’єднання всієї прогресивної української молоді задля впровадження в Україні ідеалів свободи та демократії»,—йдеться у Меморандумі, який підписали голова ЛМО «СМС» Вікторія Смислова та голова ЛМО ГК «Пора» Олег Сорочкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *