ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде акція "Не продавайся"

|

Cоціально-мистецька акція “НЕ ПРОДАВАЙСЯ!”, спрямована на боротьбу з торгівлею людьми, проходитиме 1 жовтня о 16 годині у Львові, Києві, Одесі, Вінниці, Івано-Франківську та Луганську водночас. Населення цих міст матиме змогу взяти участь у масовому протесті проти порушення прав людини. Про це повідомила міжнародна благодійна організація Український освітній центр реформ.

Мета акції -сформувати суспільну думку щодо запобігання торгівлі людьми, зокрема жінками та дітьми, та залучення широкої громадськості до активних дій у боротьбі з цим явищем. ЇЇ орг анізаторами виступили Міжнародна громадська організація „Школа Рівних Можливостей”. Акція проходитиме за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України, ОБСЄ, МОМ, USAID, громадських організацій України та міжнародних фондів.

Під час акції Ґендерний інтерактивний театр Школи Рівних Можливостей покаже глядачам виставу “Замість вирію”, де в алегоричній формі розкрито трагедію тих, хто опинився в лабетах рабства, а також пластичну виставу “Янголи світла та темряви” про трагедію закоханих, спричинену наркозалежністю та ВІЛ/СНІД. Авторами, постановниками і виконавцями вистав є юні тренери і тренерки, волонтери й волонтерки Школи Рівних Можливостей – молодь 14-18 років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *