ОСТАННІ НОВИНИ

Мера Жовкви та його заступника підозрюють у розкраданні комунального майна

|

УДСБЕЗ УМВС України у Львівській області в ході оперативно-профілактичного відпрацювання області, викрито мера м.Жовкви та його заступника, які вступивши в злочинну змову із головою правління однієї з громадських організацій, зловживаючи службовим становищем, незаконно безоплатно передали у повне господарське відання зазначеній комерційній структурі 4 нежитлові будівлі загальною площею 3086 кв.м., які перебували у комунальній власності, в результаті чого до бюджету держави не надійшли кошти в сумі 707300 гривень, передає ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що на момент передачі майна громадська організація не існувала та у встановленому порядку зареєстрована не була. У Жовківському районному управлінні юстицій дане підприємство зареєстроване лише через 5 місяців після надання їй зазначених приміщень.

За зібраними матеріалами СВ Жовківського РВ УМВС України у Львівській області 20.09.2005 року порушено кримінальну справу за ст. 191 ч. 5 КК України.

В даний час проводяться оперативно-розшукові та слідчі дії по виявленню інших порушень зі сторони вказаних осіб, здійснюються заходи щодо відшкодування завданих збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *