ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові навчають політичного лідерства

|

Підготовкою лідерів нової генерації для громадських організацій та молодіжних осередків політичних партій з березня у Львові займається Інститут громадського лідерства. Понад 50 представників молодіжних громадських організацій, яких відібрали на конкурсній основі, за 15 гривень в місяць вчаться розвивати свої харизматичні якості.

Представник інституту Євген Роут, розповів, що основний акцент зроблено на викладацькому складі. Молодих лідерів, зокрема, готують голова ЛОГО „Комітет виборців України” Роман Кошовий, доцент психологічних наук, завідуюча кафедри психології ЛНУ ім.І.Франка Софія Грабовська та доктор історичних наук Ярослав Дашкевич.

Лідерства молодих людей навчають за символічну плату – 15 гривень за місяць. Навчання триває рік, який розділений на два семестри – весняний та осінній. Програма включає лекції, семінари та тренінги з основ громадянського суспільства, політичного аналізу, психології та етики лідерства, риторики, PR, проблем формування сучасної української еліти, іміджології та іншого.

Щоправда слухачами інституту можуть стати лише люди віком до 25 років, які вже мають вищу або незакінчену вищу освіту, і які можуть „похвалитися” якимись особистими досягненнями.

Євген Роут зазначив, що, незважаючи на неліцензованість їхнього диплому, студенти вступають в інститут, щоб здобувати знання.

Проект „Інституту громадського лідерства” реалізовується у нашому місті за підтримки Львівської міської ради та громадської організації „Підкова”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *