ОСТАННІ НОВИНИ

Матч 1/ 16 Кубку України з футболу пройде сьогодні у Львові

|

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода подав інформацію про заплановані на третю декаду вересня спортивно-масові події. Зокрема сьогодні на стадіоні “Україна” має відбутися матч 1/16 Кубку України з футболу, під час якого Львівські “Карпати” прийматимуть одеський “Чорноморець”. Футболістів виведе на поле суддівська бригада з Києва на чолі з Ігорем Іщенком.

Ще два матчі кубку відбудуться сьогодні в інших містах області. У Стрию “Газовик-Скала” прийматиме ФК “Харків”, а у Раві-Руській місцеву “Раву” екзаменуватиме “Дніпро”.

З 21 до 24 вересня проходитиме Кубок області з кінного спорту, а 24-25 вересня – першість області з важкої атлетики в залі ДЮСШ “Енергія”. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Крім цього на 24-25 вересня запланований Кубок області з лижних гонок на базі ЛДІФК у Львові, а 1-2 жовтня в Стрию проходитимуть змагання з волейболу за програмою Спартакіади “Здоров’я літніх людей”, присвячені Міжнародному Дню осіб похилого віку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *